Praktijk Singh

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

VOOR WIE ?


Gezond worden... gezond blijven

Behandeling met elektro-acupunctuur kan de volgende doelen hebben:

1.  Klachten verhelpen en weer gezond worden:  Met behulp van elektro-acupunctuur worden oorzaken van klachten opgespoord en vervolgens behandeld.  De klachten zijn vaak veroorzaakt door bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Ook schadelijke stoffen van buitenaf kunnen klachten tot gevolg hebben, bijvoorbeeld insecticiden, kleur- en verfstoffen, medicijnresten en amalgaam. Andere veroorzakers van klachten zijn bijvoorbeeld hevige emoties en straling van elektrische apparaten. Vaak ligt de oorzaak ver in het verleden en zijn patiënten afhankelijk van medicijnen die vaak slechts de symptomen bestrijden. Elektro-acupunctuur kan het evenwicht herstellen zodat de klachten verdwijnen en medicijnen of minder of soms niet meer nodig zijn.

2.  Gunstig beïnvloeden van chronische ziektes: Chronische ziektes zoals suikerziekte en reuma zijn over het algemeen niet te genezen met elektro-acupunctuur. De behandeling kan echter wel een goede invloed hebben en de ziekte beter beheersbaar maken. Hierdoor voelen de patiënten zich aanzienlijk fitter.

3.  Behoud van gezondheid:  Mensen die zich gezond voelen, willen ook in de toekomst gezond blijven. Elektro- acupunctuur kan proberen vroegtijdig verstoringen op te sporen en te behandelen. De behandeling kan dus ook een preventief doel hebben. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk eens per periode of per jaar een preventieve diagnose te laten stellen.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu