Praktijk Singh

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

THERAPIEAls de oorzaak van de klachten bekend is, kan gewerkt worden aan het opheffen van de verstoringen. Hiervoor wordt het natuurlijke mechanisme in het lichaam geactiveerd dat die verstoring kan opheffen en dus de klachten kan wegnemen. De volgende middelen kunnen worden gegeven: homeopathische druppels, vitaminen, mineralen, kruiden en andere natuurlijke stoffen.
Door het middel dat tot herstel moet leiden in de meetkring te brengen, kan vooraf al nagegaan worden wat het effect is op de verstoring, wat de beste dosering is en of de patiënt het middel kan verdragen. Alleen die middelen worden geadviseerd die daadwerkelijk een corrigerende werking hebben. Daarnaast worden ook andere adviezen gegeven, zoals voedingsadviezen, die het herstel ten gunste komen.

Veel patiënten bespeuren reeds na de eerste behandeling een verbetering. Het is dan ook goed mogelijk dat het lichaam het gevoel van verbetering pas aangeeft, nadat het lichaam zich eerst heeft gereinigd door het uitscheiden van afvalstoffen die door de behandeling zijn vrijgekomen, hetgeen na de eerste behandeling altijd gebeurt.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu